Дует киянина та іноземця: У Києві затримали підозрюваних у пограбуванні "Ощадбанку"

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання підозрюваних та вилучили речові докази: авто, інструменти та частину грошей.
33-річного киянина раніше вже судили. Фото: прес-служба нацполіції.

Затриманими зі підозрою у пограбуванні відділення "Ощадбанку" у Дніпровському районі Києва виявилися 39-річний іноземець та 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

Під час слідчих дій правоохоронці провели обшуки за місцем проживання підозрюваних та вилучили речові докази: авто, інструменти та частину грошей. "В результаті злагоджених дій правоохоронці затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні цього злочину. Це - 39-річний іноземець і 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків", - наголосив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочинів. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі. На даний час розслідування триває.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...