Духмяна смерть: У Києві чоловік скоїв самогубство за допомогою флакона парфумів (фото, відео)

Медики "швидкої" лише констатували смерть нещасного.

Самогубця був без мобільного та документів. Фото: Інформатор.

У ніч на неділю, 8 вересня, в Києві чоловік наклав на себе руки за допомогою флакона парфумів - він розбив пляшку і завдав собі глибокі порізи, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався за адресою вулиця Анни Ахматової, 1. Як з'ясували поліцейські, чоловік сидів на лавочці з 04:00. Пізніше очевидці побачили закривавленого чоловіка на тротуарі і викликали лікарів. Медики після приїзду лише констатували смерть. Біля тіла загиблого виявили записку і осколки флакона від парфумів.

Зазначається, що ні документів, ні мобільного телефону при ньому не знайшли. Особа загиблого не встановлена. На вигляд йому близько 30 років.

Джерело: Інформатор

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...