"Дулю вам": Відомий російський актор відмовився вести премію "Муз-ТВ"

Російський актор Дмитро Нагієв відмовився від пропозиції провести премію "Муз-ТВ". Він публічно заявив про своє рішення і вже обурив росіян своїми словами. Актор не став прямо говорити про причини свого рішення, проте дав зрозуміти, про що йдеться. Свою заяву Нагієв записав на відео і вже опублікував в його Instagram, передають Патріоти України.

За словами актора, зараз він не готовий проводити церемонію нагородження. Нагієв також зазначив, що з часом дійсно найкращі музиканти отримають свої нагороди. "Я дякую концерну "Муз-ТВ" за пропозицію провести в цьому році церемонію нагородження. Дуже дякую за довіру. Але, мабуть, цього разу - ні. Але прийде час, і ми обов'язково попрацюємо і нагородимо дійсно найкращих музикантів. А поки, як казав мій дід: "Дулю вам, а не ярмарок меду в Лужниках", - заявив Нагієв.

Слова актора обурили росіян. Вони вже влаштували істерику в коментарях. Росіяни щиро дивуються і намагаються зрозуміти, чому деякі артисти відмовляються від святкових заходів і не підтримують пропаганду під час повномасштабної війни, коли РФ вбиває українців і знищує мирні міста.

У коментарях розпалюються небувалі суперечки. Одним здається, що так Нагієв натякає, що виступає проти війни. Інші ж стверджують, що позиція актора занадто розмита і неоднозначна.

Реакція користувачів на заяву Нагієва

  • "Все тому, що він ні Басков, ні Кіркоров, ні Газманов і ні Лепс... Мужик він... І людина"
  • "Вчіться, як треба бути людиною в житті і актором на сцені! Дмитро, ніколи в вас не сумнівався!"
  • "Ну ось, ще один улюбленець в Україні з'явився"
  • "Ще один перевзувся? Модно, однак, стало на Росії роками заробляти,а потім на іншу сторону переметнутися"

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

Пів мільйона гривень за газову плиту! Стало відомо, кому з українців загрожує "космічний" штраф

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:50

Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...