Думає, що йому можна все? У Львові бізнесмен на Porsche Cayenne скоїв три ДТП й помочився на авто поліції (фото, відео)

У Львові 22 квітня водій автомобіля Porsche Cayenne скоїв одразу три аварії й намагався втекти з місця події. Під час затримання порушник, яким виявився 40-річний місцевий бізнесмен, нібито справив потребу на авто патрульних, передають Патріоти України.

Очевидці звернулися до правоохоронців о 19:15 четверга, заявивши, що на вулиці Вітовського помітили автомобіль, який скоїв аварії на вулицях Саксаганського та Князя Романа. У водія були ознаки алкогольного сп'яніння і він втік із місць ДТП.

"На вимогу працівників поліції водій не зупинився та під час переслідування по вул. Стрийській, 78, рухаючись заднім ходом, зіткнувся зі службовим автомобілем Skoda Rapid, де був зупинений та затриманий", – зазначили в поліції.

Видання підкреслило, що водієм-порушником виявився 40-річний бізнесмен зі Львова. Також зазначається, що після затримання він намагався побитися із правоохоронцями і помочився на їхнє авто.

Внаслідок аварій ніхто не постраждав. За фактами ДТП на горе-водія склали одразу сім адміністративних протоколів: три за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), а також за п. 4 ст. 122 (Залишення місця ДТП), п. 2 ст. 122 (Невиконання вимог про зупинку) та на підставі висновку лікаря за п. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...