"Думаєш, як вижити до наступного дня": Василь Ломаченко поскаржився на ситуацію в Україні

Боксер з українським паспортом Василь Ломаченко розповів, що вплинуло на його підготовку до бою проти американця Девіда Хірні. У тому числі він поділився і переживаннями про війну, передають Патріоти України.

"Ти не можеш думати про своє майбутнє, коли в твій дім прийшла війна. Ти просто думаєш про життя, свою сім'ю і про людей, які тебе оточують. Ти просто думаєш про те, як зможеш вижити до наступного дня. Ти не можеш думати про свою роботу, про спорт чи щось інше. Ти просто думаєш про захист", - сказав Ломаченко на прес-конференції.

Також боєць заявив, що це його останній шанс вирватися на вершину боксерського шляху. "Я буду чесним з вами, це мій останній шанс стати абсолютним чемпіоном світу. Ось чому це дуже важливо. Хвилювання? Я не думаю про це. Я просто зосереджуюсь на нашому бою, на своїй меті.

Цей шанс – найважливіший момент у моїй професійній кар'єрі. Це шанс. Я не хочу говорити про майбутнє. Ми не знаємо, яким буде результат", - додав Ломаченко.

Поєдинок між Ломаченко та Хірні відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі. Для Василя це буде другий бій після початку повномасштабної війни Росії проти України. У жовтні 2022-го року Лома переміг американця Ортіса після рішення суддів.

Для Хірні бій проти боксера з українським паспортом може принести 30 перемогу в професійній кар’єрі. На даний момент на його рахунку 29 звитяг у 29 поєдинках. У той же час в пасиві Ломаченка дві поразки у 17 боях.

Додамо, що між американським боксером і бійцем з українським паспортом 10 років різниці у віці. У ніч з 30 на 31 березня боксери вже провели дуель поглядів.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...