"Думаю про тих наших, хто досі перебуває в полоні у ворога": Сенцов у річницю свого арешту нагадав про інших в'язнів

За словами колишнього політв'язня, українського режисера Олега Сенцова, він нічого не хотів би змінити у своєму минулому.

Колишній політв'язень, український режисер із Криму Олег Сенцов заявив 10 травня у Facebook, що цей день шість років тому змінив його життя, передають Патріоти України.

"10 травня. День, який змінив моє життя шість років тому. День арешту і катувань. Я ні про що не жалію і нічого не хотів би змінити у своєму минулому, але прожити його ще раз мені б не хотілося. У кожного свій шлях та свій вибір. Я свій зробив ще на Майдані і, якщо було би потрібно, повторив те саме, ні від чого не відрікшись. Але сьогодні я думаю не про це, а про тих наших, хто досі перебуває в полоні у ворога. Хто досі чекає на своє звільнення. Хто сподівається на нас та нашу вітчизну", – написав він.


Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...