"Думаю, що президент нас почув і зробить свої висновки": Денис Янтар, який розмовляв із Зеленським у Золотому (відео)

Також доброволець зазначив, що після розмови із Зеленським, посилився пропускний режим і до них не змогли потрапити журналісти.

Український доброволець, учасник блокування розведення сил в Золотому Денис Янтар розповів про те, що відбувається в цьому населеному пункті після візиту Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу АТР, передають Патріоти України.

За його словами вони зараз є в тій самій будівлі, в якій спілкувалися з президентом. Також він озвучив, що за консенсусом із поліцією, щоб не підвищувати напруги вони свою зброю віддадуть своїм товаришам, які перебувають на іншій позиції в Золотому.

"Ніхто нас не роззброював і нікому з поліції ми свою зброю не віддавали", - підкреслив він. За словами Янтара за будь-якої ситуації вони зможуть швидко отримати зброю назад. Відповідаючи на запитання про те чи були наслідки розмови з Зеленським, доброволець підкреслив: "Нічого не було, а ми спілкувалися максимально лояльно", а також "ніхто з найвищого начальства з нами не спілкувався".

На його думку, президент "почув" позицію блокувальників і, на думку Дениса Янтара, Зеленський зробить свої висновки. Також, Янтар зазначив, що після розмови із Зеленським, посилився пропускний режим і до них не змогли потрапити журналісти.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...