Думають, що відмажеться? Донька загиблого в ДТП у Харкові заявила, що батьки підлітка навіть не попросили вибачення

Донька загиблого в харківській ДТП Ігоря Носова Анастасія сказала, що батьки 16-річного Миколи Харківського навіть не попросили вибачення. Про сім'ю підлітка вона знає лише зі ЗМІ, особисто не знайома.

Про це дівчина розповіла в інтерв'ю "Главкому". Носова вважає, що підліток був за кермом авто Infiniti, але винних у справі визначить слідство. "Я не перебувала в момент аварії в автомобілі, щоб про це стверджувати на 100%. Мабуть, поки що ніхто про це стверджувати не може. Це робота слідства. Я сподіваюся, що її буде проведено правильно і якісно", – говорила вона.

Також Носова додала, що про сім'ю Харківського знає лише із ЗМІ, але вони не бідні люди. "Я в 16 років на Infiniti не їздила, я заробляла собі на взуття та куртку. Якщо говорити про можливості цієї сім'ї, то так, мабуть, вони великі", – розповідала донька загиблого.

Дівчина наголосила, що залагодити справу за допомогою грошей не вдасться. "Я таку ситуацію для себе не малюю. Нехай мені батька повернуть! Ви маєте на увазі пропозицію для нас грошей, щоб призупинити процес? Це взагалі неактуальне в системі моїх цінностей", – підкреслила вона.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...