"Думала, що це мої останні дні": Нардепка від "Європейської солідарності" вдруге подолала коронавірус

Яна Зінкевич закликає українців берегти себе, навіть якщо вони вже перехворіли.

Нардепка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич вилікувалася після повторного зараження коронавірусом. Про це нардепка повідомила у Facebook ввечері в четвер, 15 жовтня. Процес лікування зайняв у Зінкевич 15 днів, передають Патріоти України.

"Нарешті я одужала від коронавірусу й отримала негативний результат тесту. Скажу чесно: непростий досвід, і сподіваюсь, що третього разу не буде хоча б за цей рік", – написала вона.

Зінкевич зауважила, що другий раз перенести COVID-19 їй було вдвічі легше, ніж після першого зараження. "Якщо підсумувати коротко. Перший раз я хворіла надзвичайно важко, за шкалою, мабуть, 8 із 10. (Не на ШВЛ і вже добре). Удруге, після першого пережитого випадку, все відчувалося на 3-4 з 10, не більше", – зазначила вона.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...