Думали, зламався алкотестер: Українець у Польщі шокував правоохоронців - у крові була смертельна доза, а він кермував авто

У Польщі в котрий раз "відзначився" українець. Його спіймали за кермом у стані сильного алкогольного сп'яніння, а показники алкотестера ввели в ступор правоохоронців з 20-річним стажем роботи. Про це повідомляє видання Yavp.pl, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент трапився у Тарчині (Мазовецьке воєводство). Поліцейські затримали 44-річного чоловіка, який влетів автівкою у чужий паркан і безрезультатно намагався виїхати на дорогу. За кермом перебував громадянин України.

Копи витягли водія з-за керма та протестували його на тверезість.
Спочатку шоковані правоохоронці подумали, що їхній алкотестер зламався, адже показував аж 5 проміле алкоголю – майже смертельна доза для людини. Повторні тести не змінили цей показник.

Але за кілька хвилин українець подвоїв шок польських правоохоронців - він поклав між кріслами поліцейського авто кілька сотень злотих, намагаючись таким чином відкупитися.

У результаті 44-річного громадянина України заарештували. Через сильну ступінь сп’яніння його не могли допитати понад 12 годин. Один із поліцейських зазначив, що за 19 років служби ще такого не бачив.
За керування у нетверезому стані та спробу підкупу поліцейських українцю загрожує тюремне ув’язнення.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...