Дурні та дороги: Кіркоров поскаржився, що ледве не потонув у багнюці разом зі своїм колективом (відео)

Фура, в якій знаходилися декорації, призначені для концерту "короля російської поп-музики" Філіпа Кіркорова, застрягла в бруді.

Масштабний інцидент стався в неділю, 13 жовтня, на березі річки Печори в республіці Комі на шляху в місто Усинськ. Також в Інтернеті з'явилося відео з місця події, передають Патріоти України.

Зазначається, що Філіп Кіркоров прилетів в Усинськ літаком. Також йдеться про те, що досить-таки серйозна неприємність з фурою не вплинула на графік концерту "короля російської поп-музики". Заплановані концерти пройдуть в призначений час. "Весь адміністративний персонал вимокнув і забруднився, поки витягали наші фури. Ми з великими труднощами добираємося до вашої нафтової столиці. Другі добу, не спимо", - скаржаться в команді артиста. Варто сказати про те, що над зірковою НП вже встигли посміятися користувачі в Інтернеті. Так, в коментарях під відео пожартували, що таким чином природа хоче перешкодити виступам Філіпа Кіркорова.

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...