Дурний шлях до слави: П'яна водійка кидала в поліцію Дніпра пиво і знімала відео в TikTok

У Дніпрі 10 січня поліцейські зупинили авто з п'яною панянкою за кермом за порушення правил дорожнього руху. Порушниця пручалася під час затримання й кинула в патрульного пляшкою пива. Інцидент стався в центрі міста приблизно о шостій ранку, повідомляє "Х* вий Дніпро" в Instagram, зазначають Патріоти України.

У коментарях під публікацією написали, що водійка разом із пасажиром знімали те, що відбувається для соціальної мережі TikTok. Там запис набрав уже близько 20 тисяч переглядів.

Скриншот
Скриншот

На відео п'яна 30-річна жінка одягнена в балаклаву, нецензурно висловлюється і стверджує, що поліцейські били її і не дали права на адвоката. За її словами, на місце інциденту приїжджала швидка. Водійку знімає чоловік, який сміється на задньому плані.

Користувачі залишили сотні негативних коментарів під відео. Дніпряни написали, що поліцейські не заслуговують такого ставлення, а жінка поводилася неадекватно.

У Національній поліції Дніпропетровської області поки ніяк не коментували інцидент. Однак, за словами очевидців, п'яну жінку доправили у відділення поліції.

Скриншот
Жінка кинула в поліцію пиво в Дніпрі.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...