Дуров категорично проти: Telegram забанив паблік росіян після інструкції, як вбивати українських військовополонених

Telegram заблокував на iPhone кілька пов'язаних з Білоруссю рашистських каналів, сумарною кількістю у 80 тисяч підписників. Про це йдеться у блозі Дурова, передають Патріоти України.

Дуров пояснює, що соцмережа виконала вимогу Apple для iPhone/iPad. Адміністратори ще кількох подібних пабліків отримали від Telegram попередження, що вони порушують вимоги Apple.

Дуров наголосив, що канали повинні дотримуватися умов користування, інакше будуть невідворотно заблоковані у версіях месенджера на App Store та Google Play.

"Втеча в інші мобільні додатки не допоможе їм уникнути обмеження доступу, тому що інший мобільний додаток так само виконуватиме правила магазинів додатків", - йдеться у повідомленні.

Дуров пояснив, що 23 вересня після повторного порушення був видалений російськомовний канал, який закликав "різати" і "розстрілювати" беззбройних людей.

Telegram Baza уточнює, що серед заблокованих - Telegram-канал білоруського пропагандиста Григорія Азарьонка, а також канал російської диверсійно-штурмової групи "Русич", який опублікував інструкцію, як правильно вбивати українських військовополонених.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...