"Душила аж поки нещасна не захрипіла": На Черкащині чиновниці влаштували жорстку бійку (відео)

Конфлікт між жінками спалахнув через неточність у документах.

Чиновниця ледь не задушила колегу. Фото: скріншот з відео.

У мерії міста Сміла Черкаської області влаштували бійку дві чиновниці – керуюча справами виконавчого комітету Людмила Осейко та керівник відділу звернень громадян Людмила Омельченко. Інцидент стався в робочий час. Про це повідомляється в сюжеті місцевого телеканалу "Сміла ТБ", передають Патріоти України.

Виконуючий обов'язки міського голови Віктор Федоренко уточнив, що конфлікт між жінками спалахнув через неточність у документах. Спочатку Омельченко намагалася відібрати папери в Осейко. Їй це не вдалося, і вона почала душити свою колегу.

У результаті він звільнив Омельченко з посади: "Жінка на жінку піднімає руку, застосовує силу, та ще й таку – схопила за шию і давила. За словами секретаря, Осейко почала кричати, хрипіти. Вона вискочила, а та почала її душити за дверима".

"Є двоє свідків, які це бачили і зараз дають пояснення поліції. Є відео з камер, де все зафіксовано. Я не думаю, що жінка повинна себе так вести, та ще й держслужбовець у робочий час", – додав він.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...