Душила та била головою об кушетку: Стало відомо, як покарали стоматолога з Рівного, яка знущалася над дітьми

Позбавили ліцензії стоматолога з Рівного, яка відлупцювала дітей-пацієнтів. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області, передають Патріоти України.

Так, під час досудового розслідування встановили, що стоматолог як ФОП порушувала вимоги законодавства України з питань ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики. Зокрема, позапланову перевірку, яку провели представники МОЗу, ініціювала місцева прокуратура.

"Виявлені порушення стоматологом усунені не були, що стало підставою, за наслідками ініційованої прокурором повторної позапланової перевірки, видання Міністром охорони здоров’я наказу про анулювання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики", - повідомили у пресслужбі прокуратури.

Окрім того, у Рівненському міському суді триває розгляд кримінального провадження. Раніше повідомлялося, що скандальний стоматолог з Рівного спокійно продовжує працювати, і в мережі нещодавно показали відповідні фотодокази.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...