"Дуже багато ватників. Поки їдемо - намагаюся змінити їх переконання": Колишній мер Дебальцевого працює таксистом у Києві та розповідає пасажирам про Донбас

Андрій Бондарчук був мером Дебальцевого з 2006 року до 2010 року. У нього три вищі освіти - історія, право і державна служба, вільно володіє англійською мовою.

Серед іноземців дуже багато ватників. А росіяни зазвичай виправдовуються, мовляв ми не відповідаємо за нашу владу. Деякі просять прощення. Про поїздку з колишнім мером Дебальцевого Андрієм Бондарчуком розповів у "Фейсбуці" директор департаменту корпоративної соціальної відповідальності «Укрзалізниці» Ігор Котелянець, передають Патріоти України.

«За кермом мер Дебальцевого. Він приїхав на наш виклик по Uber Comfort. Везе з центру Києва на лівий берег. Цитуючи вірші Володимира Сосюри, якими розповідає історію власного міста, «між іншим» згадує, що очолював його з 2006 по 2010.

Зараз він висококласний водій. На першому місці по кількості виконаних замовлень в столиці. Більше 23 тисяч. Це 23 тисячі його історій про те, що насправді відбувається на Донбасі. 23 тисячі його розмов з клієнтами про важливе. Про війну і людей, яких вона вичавила з рідного краю.

«Серед іноземців дуже багато ватників. Поки їдемо - намагаюся змінити їх переконання про громадянську війну і про те, хто насправді є загарбником, хто вигнав мене з власного дому. Коли трапляються росіяни - зазвичай виправдовуються, мовляв ми не відповідаємо за нашу владу. Деякі просять прощення», - розповідає Андрій Бондарчук.

Через ці діалоги з клієнтами українською, російською або англійською чоловік виконує власну місію: наближає деокупацію Донбасу, яка обов’язково станеться, якщо світ буде знати правду. Робота в таксі - це не просто спосіб заробітку, це шанс поговорити. Це 23 тисячі спроб зробити український Донбас більш почутим світом», - пише Котелянець та цитує відомі рядки Володимира Сосюри, уродженця Дебальцевого:

«Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
В годину щасливу, і в радості мить,
любіть у годину негоди....».

Андрій Бондарчук був мером Дебальцевого з 2006 року до 2010 року. У нього три вищі освіти - історія, право і державна служба, вільно володіє англійською мовою. У нього троє дітей. У 2014 році чоловік разом із родиною переїхав до Києва. Зараз, щоб забезпечити сім'ю, він працює у популярній службі таксі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...