Дуже чекає на "Ладу"? Мати окупанта звернулася до Путіна, бо за сина перестали приходити виплати

Мати мобілізованого з Володимирської області Росії записала звернення до кремлівського диктатора Володимира Путіна. Вона поскаржилася, що за сина перестали приходити виплати. Поки гроші надходили, жінка була "трошки спокійна". А тепер мати не може зв'язатися з сином, передають Патріоти України.

"Мій син — мобілізований. Я його шукаю п'ять місяців. Куди я не зверталася: у володимирський обласний [військкомат], до [губернатора Олександра] Авдєєва, в Міністерство оборони, в слідчий комітет. Я всюди ходжу, не можу знайти свою дитину. Я ще була трішки спокійна, тому що листопад, грудень виплати у нас були, значить — мій син в строю. Я була спокійна, хоча зв'язку з ним не було. Але я стала турбуватися в січні місяці. Мені виплати не прийшли", — заявила жінка в ролику, опублікованому в Telegram-каналі Володимира Золкіна.

За її словами, син числиться в списку безвісти зниклих. Однак у Міноборони "здивовані", що мати не отримує виплат. Як заявила жінка, вона не працює п'ять місяців, тому що шукає окупанта. А всі заощадження нібито витратила на юристів і поїздки.

В окремому відео показані умови, в яких живе жінка. Кадри ролика, судячи з усього, демонструють під'їзд з обдертими стінами, заліпленими дірками і різноманітним мотлохом.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...