Дуже дивні "обереги": У Росії для підтримки бойового духу окупантів створили... Zебурашок (фото)

Для підтримки бойового духу російських окупантів, які вбивають мирне населення України, школярі з села Кривошеїне Томської області пошили іграшки, які будуть відправлені на фронт, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляють РосЗМІ, школярі пошили чебурашок, яких назвали Zебурашками, вишивши у них на животах літеру Z, яка після вторгнення Росії в Україну стала символом рашизму. "Ми ж добрі люди російські, ми ж навіть і воюємо по-доброму – солдати у нас добрі, завжди допоможуть мирному населенню, тому і Чебурашка добрий обраний. Він добрі справи робив, ну і ось козацтво у вигляді Чебурашки і вирішили зробити", - заявив глава Кривошеїнського району Андрій Коломін.

Кринж-іграшки назвали"взводом Чебурашок-козачат". Повідомляється, що чебурашково-козачий взвод прибуде до вбивць українських дітей наприкінці липня, разом з окопними свічками, сухим душем та трусами. Загалом, за словами Коломіна, діти зробили близько 50 Zебурашок.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...