Дуже дивний "злочин": У британському селі протягом шести років жителям підкидають гроші в пакетах

З 2014 року поліція знайшла аж 13 пакетів - практично в кожному з них було по 2 тисячі фунтів стерлінгів з 20-фунтових банкнот.

Близько шести років жителів англійського села Блекхолл-Кольєр «тероризував» невідомий, який підкидав людям пакети з грошима. Поліція нарешті змогла розкрити справу, передають Патріоти України.

З 2014 року поліція знайшла аж 13 пакетів - практично в кожному з них було по 2 тисячі фунтів стерлінгів з 20-фунтових банкнот. Гроші спеціально залишали на відкритих місцях, щоб їх обов'язково знайшли.

Правоохоронці не могли розкрити справу, адже Робін Гуд добре замітав сліди і навіть не залишав відбитків пальців. Однак наприкінці грудня з'ясувалося, що Робін Гудів насправді двоє - вони самі прийшли в поліцію і зізналися в скоєному. Добряки побажали залишитися анонімними, так як робили це не заради подяки, пише The Guardian. Відомо, що вони не є місцевими жителями.

Кілька років тому аноніми «раптово розбагатіли», а тому захотіли поділитися з кимось грошима. Жінка (одна з Робін Гудів) розповіла, що відчувала емоційний зв'язок з жителями села після того, як вони надали їй допомогу (яку - не уточнюється), а тому хотіла відповісти їм добрим вчинком.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...