Дуже гаряча! Кароль знялася в спекотній африканській фотосесії, фанати у захваті (фото)

Українська співачка, актриса і телеведуча Тіна Кароль знялася у фотосесії для журналу Viva. Відповідні знімки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Для зйомки знаменитість відправилася в далеку Африку, де позувала в жаркій пустелі. Артистка з'явилася в напівпрозорій синій сукні, волосся у неї розпущене, на обличчі легкий макіяж (щоб дивитися фото, проскролльте до кінця сторінки).

"Я ризикнула відправитися в найбезпечнішу частину Африки. Це заповідник: тварини там всюди і вони такі ж рівноправні жителі, як і ми", – підписала яскраві фотографії Тіна.

Шанувальники в коментарях захоплюються її жіночним образом. Вони пишуть, що новий наряд дуже личить виконавиці: "Тіна, це чудово! Дуже красива", "Нереальні кадри", "Чарівно! Обов'язково куплю журнал для колекції", "Величезна-величезна любов!", "Казково красиво".

Тіна Кароль – українська співачка, актриса, тренер музичного шоу "Голос країни". За версією популярної премії YUNA вона стала найкращою співачкою 2014, 2015 і 2018 років. У 2008 представляла Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення", де зайняла 15 місце.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...