Дуже хочуть зняти кіно: Кадирівці в Маріуполі обстрілюють будинки в районі, який давно під їхньою окупацією

Кадирівці в Україні показали своє справжнє обличчя, яке не видавалось таким страшним, як малювали. Втім, у Маріуполі вони таки чинять підлі звірства, передають Патріоти України.

Вони розстрілюють з танка багатоповерхівки в районах Маріуполя, які вже давно окупували. Про цей факт розповів заступник мера міста Петро Андрющенко.

Якщо ви думаєте, що тік-ток військо "кадирівців" воює лише автоматами з пустими вікнами, то це не так. Новий рівень – підігнати танк і розстрілювати багатоповерхівки в районі, який вже окупований, – каже він.

Андрющенко показав відповідне відео. На ньому зображена частина Лівобережного району Маріуполя, що найближча до Східного. Постріли були в бік будинків, де немає наших захисників не менш 20 днів. Андрющенко наголошує, що гарне відео для них важливіше за життя маріупольців.


Важливо! Збройні Сили України дають відсіч ворогу. Ми – під надійним захистом наших військових. А міжнародні партнери підтримують Україну і накладають санкції на Росію.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...