Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласний ТЦК СП у фейсбуці, передають Патріоти України.

Інцидент трапився вчора, 7 вересня, близько восьмої години вечора. Чоловік, перебуваючи на території ТЦК разом із іншими людьми, створив конфліктну ситуацію і спробував проникнути всередину адміністративного приміщення. Він розбив склопакет вхідних дверей та отримав порізи від скла.

Військові надали чоловікові першу медичну допомогу, викликали лікарів і поліцію. Правоохоронці проводять перевірку, за результатами якої буде визначено правову оцінку діям хулігана.

Вражає мозок: У Китаї виявили новий вірус

неділя, 8 вересень 2024, 16:53

Вчені виявили в Китаї новий вірус, що передається кліщами, який може заражати людей. У деяких випадках він здатний вражати мозок. Про це повідомляє Live Science, передають Патріоти України. Патоген отримав назву вірус водно-болотних угідь (WELV), вперш...

Прийшла з перевіркою: У відомому монастирі на Тернопільщині раптово померла жінка

неділя, 8 вересень 2024, 16:01

ЗМІ стали відомі подробиці загадкової смерті 42-річної працівниці Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника, яка днями прийшла з колегами для перевірки Богоявленського монастиря, але так і не змогла її провести, повідомляю...