Дуже хотів потрапити до Німеччини: Прикордонники Львівського загону виявили "пасажира-невидимку" (відео)

Уродженець Житомирщини мав намір незаконно виїхати за межі країни, сховавшись у спальному відсіку вантажівки марки "Мерседес". Про це повідомили у Держприкордонслужбі, передають Патріоти України.

Прикордонники Львівського загону виявили "пасажира-невидимку". Уродженець Житомирщини мав намір незаконно виїхати за межі країни, сховавшись у спальному відсіку вантажівки марки "Мерседес". Водій ваговоза за свої послуги, після перетину кордону, сподівався отримати 3 тис. доларів США.

Деталі

Під час в’їзду у пункт пропуску кермувальник повідомив, що їде сам, про що прикордонники зробили відповідну відмітку в контрольному талоні. Вже під час огляду автівки охоронці кордону помітили "зайця", який прикрившись ковдрою сховався у спальному відсіку авто.

У такий спосіб 34-річний житомирянин хотів уникнути проходження контролю та потрапити до Німеччини, адже законних підстав для виїзду за кордон у чоловіка не було.

Як результат, стосовно чоловіка, який намагався незаконно залишити країну, складено матеріали про адміністративне правопорушення, а щодо водія оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Примітка: згідно зі статтею 62 Конституції України особа вважається невинуватою в скоєнні злочину і не може бути кримінально покарана, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...