Дуже кумедний малюк: Як песик вперше скуштував манго (відео)

Деякі песики обожнюють фрукти та овочі, інші ж не хочуть навіть думати про рослинну їжу. Власниця цього кумедного собаки дає йому спробувати манго та знімає на відео його реакцію. Патріоти України пропонують вам теж глянути та посміхнутися.

Песику явно до вподоби новий фрукт. Він обережно куштує його, а потім починає кумедно клацати зубами, показуючи, що хоче ще такого смаколика. Зрештою, кумедний песик заслужив ще трохи манго від своєї власниці.

Господарям чотирилапих потрібно пам'ятати, що подібні фрукти можна давати своїм улюбленцям з обережністю. У тварин може бути алергія на незнайомий продукт.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...