Дуже мріяла когось вбити та рвалась на війну: Шокуючі подробиці про дівчину, яка застрелила інструктора тиру

18-річний кавалер дівчини розповів, що вони познайомились через інтернет, вона приїхала до нього жити із Дніпра.

Застреленого інструктора і власника тиру "Об'єкт 7,62" в Полтаві звали Ігор Смолянінов. Йому було 65 років. 18-річна підозрювана прийшла до тиру після сварки із своїм хлопцем на ґрунті ревнощів, передають Патріоти України.

Стріляла із пістолета Glock, автомата АК-74 та пістолета Марголіна. Із останнього вона вбила інструктора і наставила його на іншого. Під час боротьби вона встигла вистрелити втретє, але не влучила, повідомляє місцеве інтернет-видання "Полтавщина".

18-річний кавалер дівчини розповів, що вони познайомились через інтернет, вона приїхала до нього жити із Дніпра. Дівчина була емоційною, ділилася своїм бажанням "когось вбити", розповіла, що хотіла поїхати в зону ООС, але її не взяли до армії. Вона була хорошим стрілком і сам процес їй подобався.

Між парою часто виникали скандали на ґрунті ревнощів. Нещодавно у них викрали машинку для татуювання. Пара викликала слідчо-оперативну групу. В процесі слідства вона приревнувала хлопця до жінки-слідчої. Це стало приводом для чергового скандалу. Після сварки дівчина пішла до тиру щоб зняти стрес.

Попередньо, підозрювана вистрелила в голову та тулуб Ігоря Смолянінова. Інший інструктор хотів її зупинити, тоді вона навела зброю на нього, потім на себе, потім знову на чоловіка і знову приклала ствол до своєї скроні. Інструктор кинувся на неї, дівчина встигла вистрелити втретє, але під час боротьби куля вилетіла в бік дверей. Незабаром на місці вже була поліція.

У ході слідчих дій правоохоронців вразила поведінка дівчини — вона виглядала спокійною, жодних емоцій. Вона вже пройшла освідування в наркодиспансері. У присутності адвоката повідомила, що її дії не були навмисними.

Сьогодні, 8 лютого, суд обере підозрюваній запобіжний захід. Також перевіряється інформація, що її мати лікується в психіатричній лікарні за межами Полтавської області.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...