Дуже милий малюк: Кошеня з чотирма вухами та "сердечком" на животику стало зіркою соцмереж і знайшло люблячу господиню (фото)

Кошеня прославилося в мережі завдяки своїй унікальній зовнішності – у нього дві пари вух. Але, незважаючи на таку аномалію, цей 4-місячний малюк знайшов дім та люблячу господиню. Мешканка Туреччини побачила незвичайного кота і рішення взяти пухнастика додому прийшло практично відразу. Жінка сподівається, що її вчинок зможе спонукати інших людей завести тварин із вадами, передають Патріоти України із посиланням на LADbible.

Мідас народився із чотирма вухами. "Запасні" органи слуху менші за розміром і знаходяться прямо перед основними. Вони грають виключно декоративну роль, кошеня чує лише двома основними вухами.

Чотири вуха – не єдина особливість кошеня. У Мідаса на животику є біла цятка у формі серця.

Зовнішність сірого малюка приваблює користувачів Instagram, адже дивлячись на знімки цієї милахи, важко повірити, що це не фотошоп. Крім люблячої господині, у Мідаса також з'явився великий білий друг, з яким він так любить проводити час разом. Собака жінки прийняв незвичайне кошеня і тепер вони - нерозлучні друзі.


Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...