Дуже наївна та залякана: Російська телеведуча та зрадниця України видала свою версію про позицію Софії Ротару щодо війни

Цікаво, що зрадниця-клоунеса казатиме після краху рашизму

Російська телеведуча Евеліна Бльоданс та колишня учасниця одеської комік-трупи «Маски» видала чергову маячню щодо позиції Софії Ротару щодо війни в Україні в коментарі "АіФ". За її словами, є кілька причин, чому Ротару не підтримує агресію РФ. По-перше, як вважає Бльоданс, вона занадто довірлива і робить так, як їй говорять близькі люди, повідомляють Патріоти України.

"Мені здається, що їй сказали: краще так говорити, тому що живеш в Україні. У Криму, окей, нерухомість, але і в Києві квартири, будинки, ще десь", - видала Евеліна.

Також сердобольна рашистка припустила, що в Україні Ротару могли просто залякати. Нібито з цієї причини вона і не їздить в незаконно анексований Крим.

"Зрозумійте: ну, як вона поїде в Крим, як до неї будуть ставитися після цього в Києві? Адже вона українська співачка. Хтозна, що їй там сказали, може, залякали: "Та що ти поїдеш в цю Росію? Але тебе там зітруть". І вона злякалася і вирішила прийняти таку позицію. Я припускаю саме це", - додала Бльоданс.

На чому ґрунтуються її слова, Евеліна Бльоданс уточнювати не стала. Варто нагадати, що Софія Ротару відкрито побажала перемоги Україні над Росією у своєму зверненні до нашої країни на День незалежності 2023 року.

Варто відзначити, що Евеліна Бльоданс народилася в Ялті, довгий час працювала в Україні. Однак з 2014 року активно підтримує україноненависницьку політику Кремля.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...