Дуже не хотів воювати: На кордоні з Польщею затримали "багатодітного" батька, який "купив" двох дітей

Громадянина України, який видавав себе за багатодітного батька, затримали на кордоні з Польщею. Чоловік купив в інтернеті підроблені документи. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Україна, передають Патріоти України.

Зазначається, що 30-річного чоловіка затримали у пункті пропуску "Шегині". Він пред'явив документи на трьох дітей. Щоправда, під час перевірки закрався сумнів у достовірності свідоцтв про народження на двох півторарічних дітей.

В ході спілкування чоловік зізнався, що купив документи по через Telegram-канал за 120 тисяч гривень. "Багатодітного" батька передали співробітникам поліції.


Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...