Дуже не хотів за грати: У Києві онук знущався з бабусі, а коли приїхала поліція, стрибнув з восьмого поверху

У Києві онук знущався з бабусі, а коли приїхала поліція, стрибнув з восьмого поверху. Нині хлопець перебуває у реанімації у важкому стані. Про це ТСН.ua повідомила пресофіцерка Дніпровського управління поліції Києва Діана Панасюк, зазначають Патріоти України.

"Такий випадок дійсно зафіксований у Дніпровському районі. Хлопець, 2003 року народження, стрибнув з вікна восьмого поверху саме в той момент, коли на виклик про домашнє насильство проти його бабусі приїхала поліція", - розповіла пресофіцерка.

Діана Панасюк уточнила, що хлопець живий і нині перебуває у реанімації у важкому стані. "Правову кваліфікацію події ще не надано, оскільки поліція з'ясовує усі обставини трагедії", - додала вона.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...