Дуже не сподобався: У херсонській колонії засуджений намагався спалити живцем співкамерника

Унаслідок підпалу 34-річний чоловік отримав опіки грудей та рук другого ступеню.

У Херсоні в житловому приміщенні Північної виправної колонії №90 в ніч проти 5 липня один із засуджених облив займистою речовиною іншого і підпалив. Про це з посиланням на начальника Херсонського відділу Національної поліції Олександра Говоруна пише місцеве видання "Новий день", передають Патріоти України.

Як з’ясувалося, засуджений за розбій чоловік дочекався, поки його співкамерник засне, а потім підійшов до ліжка, облив його розчинником і підпалив. За словами зловмисника, між ними давно була неприязнь, проте постраждалий це спростовує.
Унаслідок підпалу 34-річний чоловік отримав опіки грудей та рук другого ступеню — понад 10% тіла, нині він перебуває в опіковому відділенні обласної клінічної лікарні. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею 115 (Замах на вбивство) КК України, слідчо-оперативна група встановлює всі обставини інциденту.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...