Дуже небезпечний період: Стало відомо, коли українці зможуть спостерігати "судне" місячне затемнення

У ніч з вівторка, 16 липня, на середу, 17 липня, українці зможуть спостерігати "судне" місячне затемнення, вплив якого, за словами астрологів, буде досить сильним, повідомляють Патріоти України.

Так, затемнення відбудеться о 00:31, його пік очікується о 00:40 за київським часом. Його зможуть спостерігати на більшій частині території Європи (включаючи Україну і Росію) і Африки. Найкраще затемнення буде видно в Західному Сибіру і в Середній Азії.

Варто відзначити, що загальна тривалість затемнення над Україною складе 5 годин і 34 хвилини. Астрологи стверджують, що в цей період закладаються основи для доленосних подій у житті людини. Більш того, місячне затемнення 16 липня 2019 року вже охрестили судним. Дехто каже, що це свого роду репетиція кінця світу перед глобальним катаклізмом.

Як заявив "Главреду" астролог Влад Росс, головний ризик від місячного затемнення буде фінансовим. "У ці дні, займаючись своєю основною справою, можна "влетіти" на дуже велику суму грошей у подальшому. Причому ситуація буде оманлива: ніщо не буде пророкувати нічого поганого і складного, але все може обернутися проти вас", - сказав він.

Також місячне затемнення може тягти за собою природні катаклізми, активізацію вуличної злочинності, великі транспортні пригоди, вуличні протести. У свою чергу, астропсихолог Валентина Віттрок попередила, що нинішнє затемнення - не найвдаліший час для керівників, які можуть зіткнутися з відвертим "бунтом на кораблі".

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...