Дуже незвичний спосіб: Індієць відрізав собі язика, намагаючись врятувати світ

Хлопець приніс частину свого тіла у жертву богині Калі.

24-річний житель Індії Вівек Шарма вирішив врятувати світ від пандемії коронавіруса дуже незвичайним способом, повідомляють Патріоти України.

Скульптор відрізав собі язика, принісши його в жертву богині Калі, яка вважається божеством смерті і руйнування, і в той же час - берегинею світового порядку. Таким чином Вівек, який протягом двох місяців працював в штаті Гуджарат і не міг через карантин потрапити в своє рідне село, розташоване в штаті Маадхья-Прадеш, сподівався позбутися COVID-19.

Як повідомляє видання Times of India, скульптора знайшли в індуїстському храмі в непритомному стані з язиком, затиснутим в руці. Його доставили в лікарню. Медики спробували пришити язик назад, але поки рано судити про результати. Невідомо, чи зможе Шарма коли-небудь знову говорити. Та й жертва його поки що не принесла видимих результатів. Індія залишається однією з небагатьох азіатських країн, де число випадків зараження все ще щодня росте.

Мустафа Джемілєв відповів, скільки кримських татар воює за Україну

субота, 18 травень 2024, 17:44

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв назвав кількість кримських татар, що захищають Україну в лавах Сил оборони. Про це політик сказав у інтерв'ю проєкту "Крим.Реалії", що вийшло 18 травня 2024 року, передають Пат...

Не бачать перспектив? Скільки українців не планують повертатися до країни - результати опитування

субота, 18 травень 2024, 17:30

За даними Євростату, понад 4,2 мільйона українських біженців зараз зареєстровані для отримання тимчасового захисту. Це дозволяє їм легально отримати доступ до житла, знайти роботу та отримувати соціальні виплати в країнах ЄС. . Польща приймає близько 1...