Дуже підозрілий інцидент: У день похорону вбитої Марійки Борисової її односелець намагався вкоротити собі віку

Спробу самогубства вчинив мешканець села Щасливе на Херсонщині, де нещодавно поховали вбиту Марійку Борисову. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Новий день".

У день, коли ховали дівчинку, один з чоловіків, який живе у цьому ж селі, після відвідання церемоній прощання прийшов додому і перерізав собі вени. Але це вчасно помітили домашні і викликали "швидку". Чоловікові надали допомогу, він живий.

У поліції журналістам не відповіли на запитання про те, чи має цей інцидент відношення до смерті дівчинки. Але місцеві мешканці казали, що чоловік, який хотів добровільно піти з життя, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування, покарання відбував у Росії.

Похорон Марії Борисової

Згідно з висновками судово-медичної експертизи, дівчинку зґвалтували і задушили у день її зникнення, 7 березня. На похорон дівчинки зібралися майже усі мешканці села. Вони приносили не тільки квіти, а й іграшки. Від дому де жила дівчинка, труну з її тілом пронесли по селу по місцям, де вона любила грати.

Похорон Марії Борисової

Як розповіли журналістам місцеві мешканці, зараз вони не відпускають дітей самих на вулицю, бо вбивця дівчинки на свободі. До того ж люди казали, що дуже недостатня увага до дітей з боку батьків – велика проблема у Щасливому, де у чималій кількості родин люди зловживають спиртним, у тому числі – і жінки. Казали, що і мати загиблої дівчини полюбляла випити, через що Марійці бракувало уваги, і вона шукала її у інших людей, що, можливо, і зіграло фатальну роль у її житті.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...