Дуже підступний хід: Мешканці іспанського курорту знайшли спосіб відлякати надокучливих туристів (фото)

Мешканці іспанських курортів втомилися від масового туризму. Негативне ставлення до приїжджих посилилось настільки, що місцеві займаються фактичним саботажем галузі, яка становить основу локальної економіки. Наприклад, на пляжах Канарських островів з'явилися фейкові оголошення, покликані відлякати «небажаних» гостей. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Одна із встановлених невідомими табличок була виявлена біля входу на пляж Плайя-Кастро у містечку Лос-Реалахос на північному узбережжі острова Тенеріфе. Англомовний текст у ньому говорить: «Пляж закритий. Забруднена вода». При цьому, розташований нижче іспанський текст повідомляє: «Пляж відкритий. Забруднення – це масовий туризм».

Це далеко не перший приклад такого саботажу. У серпні повідомлялося, що схожі спроби відлякати туристів помітили на острові Мальорка. Там фантазія авторів оголошень була багатша.

Таблички стверджували, що у воді «плавають небезпечні медузи», на пляжі існує загроза «падіння каміння», а також попередження, що до місця купання йти майже три години, хоча воно було буквально за рогом.

На іспанських курортах зростає роздратування місцевих жителів через кількість приїжджих. Водночас міністр туризму регіонального уряду Канарських островів закликала відмовитися від «туристофобії», бо вона становить загрозу місцевій економіці. Обслуговування відпочиваючих є ключовою галуззю.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...