Дуже пікантна акція: В Австралії відбувся найбільший голий заплив - встановлено рекорд (фото)

У Сіднеї відбувся найбільший у світі голий заплив Sydney Skinny. Близько 1300 австралійців повністю оголилися та купалися на пляжі Cobbler's Beach. Про це пише Canberra Weekly, передають Патріоти України.

Захід відбувся вперше після трирічної перерви через пандемію коронавірусу. Втім, заплив 2023-го не зміг побити рекорд найбільшого за всю історію запливу 2018 року. Тоді участь взяли 2505 оголених людей.

За словами організаторки Тані Тейлор, заплив створили для того, щоб вивести людей із зони комфорту та спонукати їх прийняти своє тіло.

Крім того, цього року партнером заходу виступила благодійна організація Skin Check Champions, яка привертає увагу до необхідності регулярної перевірки здоров'я для виявлення раку шкіри.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...