Дуже "пікантне" видовище: Українка з 15-м розміром грудей влаштувала танці на Майдані (відео)

Українська модель із 15-м розміром грудей Інна Горячковська здивувала своїх шанувальників запальним танцем під музику, записавши короткий ролик. Так, вона танцювала у вечірній час прямо в центрі столиці - на Майдані Незалежності, передають Патріоти України.

Відповідне відео дівчина опублікувала на своїй сторінці в Tik Tok. На ній була чорна обтисла сукня, взуття на низькому ходу, меленькая сумочка на поясі, волосся було розпущене. Також на обличчі у неї виднілася темна захисна маска, яку модель опустила на підборіддя. "Шикарно", "Ти прекрасна", "Дуже добре" – написали користувачі в коментарях.

Інна Горячковська є моделлю плюс-сайз і стала "Міс Україна 2019". Також вона брала участь у програмі "Богиня шопінгу" і "Звана вечеря". Знаменитість активно веде блог у соціальній мережі Instagram, де розміщує сміливі та відверті кадри.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...