"Дуже приємно": Вдова окупанта заявила, що рада автівці, виданій за смерть чоловіка (відео)

Вдова ліквідованого в Україні полковника окупаційної армії РФ Сергія Постнова заявила, що рада отримати автомобіль як компенсацію за його смерть. Ключі від машин родичам загиблих загарбників вручили в межах благодійної акції "Ми пам'ятаємо" в Москві 27 травня, передають Патріоти України.

Зокрема, в інтерв'ю росЗМІ Катерина Постнова двічі сказала, що "дуже рада" автівці. Вона також заявила, що її чоловік-окупант "був дуже відданий військовій службі" і "його відрізняло високе почуття відповідальності, обов'язку, професіоналізму, патріотизму"."Сьогодні мені вручили ключі від автомобіля, було якось несподівано і дуже приємно за таку підтримку. Дуже раді, висловлюю подяку організаторам, дякую. Ми дуже раді, що надають таку ось допомогу сім'ям", – сказала дружина загарбника.

Відомо, що полковник Постнов був співробітником пресслужби Росгвардії. Пропагандистські росЗМІ заявили, що він загинув "під час виконання військового обов'язку". У війні проти України Постнов брав участь понад чотири місяці. Окупант відзначився в боях у Гостомелі, на Харківщині та Луганщині.


Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...