"Дуже приємно": Вдова окупанта заявила, що рада автівці, виданій за смерть чоловіка (відео)

Вдова ліквідованого в Україні полковника окупаційної армії РФ Сергія Постнова заявила, що рада отримати автомобіль як компенсацію за його смерть. Ключі від машин родичам загиблих загарбників вручили в межах благодійної акції "Ми пам'ятаємо" в Москві 27 травня, передають Патріоти України.

Зокрема, в інтерв'ю росЗМІ Катерина Постнова двічі сказала, що "дуже рада" автівці. Вона також заявила, що її чоловік-окупант "був дуже відданий військовій службі" і "його відрізняло високе почуття відповідальності, обов'язку, професіоналізму, патріотизму"."Сьогодні мені вручили ключі від автомобіля, було якось несподівано і дуже приємно за таку підтримку. Дуже раді, висловлюю подяку організаторам, дякую. Ми дуже раді, що надають таку ось допомогу сім'ям", – сказала дружина загарбника.

Відомо, що полковник Постнов був співробітником пресслужби Росгвардії. Пропагандистські росЗМІ заявили, що він загинув "під час виконання військового обов'язку". У війні проти України Постнов брав участь понад чотири місяці. Окупант відзначився в боях у Гостомелі, на Харківщині та Луганщині.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...