Дуже приємний прогноз, але не для всіх: Три знаки Зодіаку будуть "купатися в грошах" в січні 2021

У січні нового 2021 року астрологи рекомендують звернути увагу на ділову сферу. У представників, як мінімум, трьох знаків Зодіаку прекрасно складуться справи, пов'язані з фінансами, з'явиться шанс знайти високооплачувану роботу. Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Аstrorok, передають Патріоти України.

Близнюки

Січень для представників цього знаку стане місяцем внутрішнього перетворення, сприятливим для переосмислення сенсу життя. Перша декада не дозволить розслабитися і буде потребувати зосередженості на чомусь серйозному, потім напруга спаде і повернеться легке і невимушене спілкування. Сприятливим часом для початку чогось грандіозного в житті стане третя декада місяця.

Терези

У січні представники цього знака будуть почувати себе спокійно, гармонійно, душевно в колі сім'ї. Аж до 9 січня планети любові Венера сприяє спілкуванню Терезів зі своїми родичами, братами і сестрами. Викликати короткочасні баталії з близькими може Марс, який до 6 числа буде перебувати в Овні. Успіх може принести емоційність і творче самовираження, які підвищаться в останній декаді місяця.

Козеріг

На початку січня можливе погіршення настрою, в колі сім'ї можливі якісь конфлікти і непорозуміння. Починаючи з другої декади січня представники цього знака будуть привабливі, енергійні і творчо налаштовані. У третій декаді місяця можливе отримання премій або якоїсь грошової вигоди.

Щоб приєднатися до лав ЗСУ: Британець вісім днів йшов пішки з Будапешта до Ужгорода

вівторок, 21 травень 2024, 22:33

Британець Маркус Сміт пройшов пішки від Будапешта до Ужгорода, щоб вступити до лав ЗСУ. Шлях до України зайняв у чоловіка вісім діб шість годин 36 хвилин і 14 секунд. Про це у вівторок, 21 травня, повідомили у Закарпатському обласному територіальному ц...

Яніна Соколова прокоментувала свою рекламу психологічної допомоги, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 20:27

Кілька днів тому у центрі Києва з’явилася реклама служби психологічної допомоги із депресивними написами, які обурили українців. Журналістка Яніна Соколова, чий фонд розмістив рекламу, визнала, що вони помилилися із концепцією, передають Патріоти Украї...