"Дуже рідкісна форма": У 21-річного екс-гравця "Дніпра-1" виявили рак

У екс-форварда "Дніпра-1" 21-річного Араміса Кузіна виявили рак. Канадський футболіст має рідкісну форму раку кісток, передають Патріоти України.

"Це момент, коли моє життя змінилося. Тиждень тому, в понеділок, я повинен був зробити абляцію передбачуваної доброякісної пухлини (остеоїдної остеоми), яка була у мене в стегні. Після пробудження від наркозу мені сказали, що операція не відбулася, тому що біопсія, яку хірург зробив після того, як я заснув, показала, що припущення лікарів щодо моєї ноги були невірні.

"Кілька днів тому я отримав результати біопсії. Мені поставили діагноз саркома Юінга – рідкісна форма раку кісток, що вражає в основному молодих людей. Хоча я ще не знаю всіх деталей, впевнений, що все навколо мене і я збираємося надерти цій штуці дупу. Я з нетерпінням чекаю початку хіміотерапії, проходження цього процесу і повернення на футбольне поле", – зазначив Кузін на своїй сторінці в Instagram.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...