"Дуже рідкісна форма": У 21-річного екс-гравця "Дніпра-1" виявили рак

У екс-форварда "Дніпра-1" 21-річного Араміса Кузіна виявили рак. Канадський футболіст має рідкісну форму раку кісток, передають Патріоти України.

"Це момент, коли моє життя змінилося. Тиждень тому, в понеділок, я повинен був зробити абляцію передбачуваної доброякісної пухлини (остеоїдної остеоми), яка була у мене в стегні. Після пробудження від наркозу мені сказали, що операція не відбулася, тому що біопсія, яку хірург зробив після того, як я заснув, показала, що припущення лікарів щодо моєї ноги були невірні.

"Кілька днів тому я отримав результати біопсії. Мені поставили діагноз саркома Юінга – рідкісна форма раку кісток, що вражає в основному молодих людей. Хоча я ще не знаю всіх деталей, впевнений, що все навколо мене і я збираємося надерти цій штуці дупу. Я з нетерпінням чекаю початку хіміотерапії, проходження цього процесу і повернення на футбольне поле", – зазначив Кузін на своїй сторінці в Instagram.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...