"Дуже рідкісний випадок": У Великій Британії жінка народила в комі й не визнала дитину

Мешканка Великої Британії народила в комі через важку інфекцію і не визнала доньку, коли прийшла до тями. Як повідомляє Wales Online, 31-річна Беккі Праут із міста Донкастер, графство Саут-Йоркшир, перебувала на 27-му тижні вагітності, коли її стан почав різко погіршуватися, передають Патріоти України.
За словами партнера майбутньої матері Чада Малінга, вони вечеряли в ресторані, коли Праут раптово почала розмовляти з американським акцентом.

«Вона просто стала американкою, хоч насправді це не так, вона з Донкастера. Її акцент та характер — усе змінилося. Начебто вона стала зовсім іншою людиною», - розповів Малінг.

Праут почала дивно поводитися, а через деякий час у неї двічі трапилися напади. Жінка опинилась у лікарні, де лікарі ввели її у стан штучної коми. Незабаром у неї діагностували анти-NMDA-рецепторний енцефаліт - важку гостру форму енцефаліту, яка може призвести до смерті.

«Невролог сказав, що це дуже рідкісна хвороба і що у світі зареєстровано всього 30 випадків», - додав Малінг.Через кілька тижнів, у зв'язку з ускладненнями вагітності, лікарі прийняли рішення провести Праут кесарів розтин. У цей момент жінка перебувала у комі.

Пізніше результати МРТ показали, що в яєчнику британки була кіста, яка, на думку лікарів, і спричинила розвиток гострої форми енцефаліту. Хірурги видалили кісту, і через місяць після народження доньки Праут прийшла до тями.

Малінг повідомив, що відновлення жінки може тривати до п'яти років. Зараз стан британки покращується, проте вона все ще перебуває в прострації й часто не впізнає свою дочку.

«Спочатку вона обіймає дитину, і я кажу: "Подивися, ти найкраща мама на світі". А за три-чотири хвилини вона каже: "Це не моя дитина"», — сказав партнер Праут.

Зараз Малінг разом із дочкою живе у квартирі неподалік лікарні й перебуває у важкому матеріальному становищі та емоційному стані. «Це божевілля, що колись хороше життя може так швидко змінитися», - нарікає він.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...