Дуже схожі на собак: Названо ТОП-9 чудових порід котів

Є 9 чудових порід котів, які дуже схожі за характером та поведінкою на собак, передають Патріоти України.

Зокрема, бірманська кішка - це розумна тварина, яка може бути відданою, як пес, йдеться на scotsman.com. Також відданість господарям демонструють сфінкси. Крім того, вони можуть бути люблячими й здатні проявляти прихильність до власника. Такими ж якостями наділені коти менської породи.

Бомбейська кішка вважається такою, що вміє добряче розважатися і любить як віддавати господареві ласку, так і отримувати її. Одними з найбільш грайливих та товариських котів вважаються абіссінські, а одним з найбільш ласкавих та спокійних називают представників породи американський керл.

Вірні та люблячі, як собаки, коти породи мейн-кун. Собача поведінка притаманна і котам породи регдол - вони мають відданий та покірний характер, люблять приділяти увагу господарю, коли він повертається додому.

Однією з найвідданіших порід кішок вважають турецьку ангору. Тварини цієї породи люблять брати участь у всьому, що робить їхній господар.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...