Дуже слухняна та дружня тваринка, яка їсть рис: В індійському храмі живе крокодил-вегетаріанець (фото)

Самка крокодила на ім’я Бабія живе в індуїстському храмі вже 70 років. За цей час Бабія жодного разу не куштувала м’ясо – тварина неймовірним чином задовольняється тільки рисом, який їй дають працівники святині, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами храмовників, крокодил жодного разу не нападав на людей чи тварин. Бабія їсть двічі на день – вранці та після обіду. Її щоденний раціон – 1 кілограм рису. Працівники індійського храму Падманабхасвамі сумлінно годують тварину, яка живе тут вже 70 років.

Що відомо про Бабію

Ця істота – болотний крокодил. Особини цього виду живуть у південній Азії, а особливо в Індії. Цей вид – доволі рідкісний та перебуває у загрозливому становищі через браконьєрів. На свободі такі крокодили живуть приблизно 50 років – Бабія вважається старожилкою. Звичайний раціон болотного крокодила – риба, птахи та інші тварини.

Хоч крокодили – хижі тварини, які часто нападають на людей, Бабія рве усі шаблони. Самка крокодила, за словами працівників храму, жодного разу не нападала ні на людей, ні на тварин. "Вона не отримує м’яса і навіть не нападає на рибу в озері", – розповіли у храмі.

Чудо-істота живе у святині вже 70 років та дивує прихожан і туристів. До того ж рептилія доволі дружня та слухняна.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...