Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Український снайпер-військовослужбовець із позивним «Комісар» їхньої 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади розповів, що саме з його гвинтівки ліквідували у 2022-му Сергія Ситоленка — тестя терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Про це 12...
Українська співачка Луна (Христина Герасимова) дала інтерв'ю російській журналістці Ірині Шихман, у якому розповіла, що її чоловік покинув Україну під час повномасштабної війни і зараз живе за кордоном. Запис розмови з артисткою Шихман опублікувала в Y...