
Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Деякі українські родини наприкінці року можуть отримати допомогу на зимовий період від благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез". Йдеться про надання твердого палива або коштів на його придбання. Про те, хто і яким чином зможе отримати допомо...
Українська блогерка Аня Скиба поділилась, скільки грошей щомісяця заробляє її кіт — Марс. За словами зірки інтернету, дохід нерегулярний, але інколи це більше ніж її зарплата, зазначають Патріоти України. Блогерка стверджує, що її домашній улюбленець —...