
Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Польща, яка стала головним прихистком для мільйонів українців, поступово згортає програму "колективної опіки". Державні центри розміщення, які довгий час були житлом для втікачів від війни, один за одним йдуть під замок. Але це не випадковість, а нова...
Президент підписав Державний бюджет на 2026 рік. Левова частка коштів - 60% - виділена на армію, але вперше за три роки підвищуються мінімальна зарплата та прожитковий мінімум. Це автоматично збільшує більшість державних виплат, зокрема пенсії, надбавк...