
Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
В Україні знизилося зростання цін - у листопаді річний рівень інфляції становив 9,3% проти жовтневих 10,9%. Однак комунальні послуги все одно здорожчали. За рік - з листопада 2024-го по листопад 2025-го – тарифи зросли загалом на 2,3%. Втім, не всі. Та...
У Верховній Раді України дію режиму воєнного стану та загальну мобілізацію продовжили до 3 лютого наступного року. До того часу діятимуть вже звичні загальні правила призову, передають Патріоти України. Отримати повістку та стати до лав українського ві...