Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
В Росії суддя Петроградського районного суду Петербурга засудив 19-річну Дар'ю Козирєву до 2 років і 8 місяців колонії у справі про «дискредитацію» армії - під час своєї промови дівчина засвідчила силу українців та зізналася, що Україна вже перемогла. ...
Глобальне потепління критично позначається на психічному здоров'ї людей. Про це йдеться в новому дослідженні, опублікованому в журналі Nature Climate Change, передають Патріоти України. Вчені попереджають, що підвищення температури може призвести до бі...