Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Максим Трикоза вступив до складу "Азову" 1 вересня 2015 року як волонтер-інструктор і отримав позивний «Войдан». Мешканці околиць Вінниці виявили тіло людини зі слідами насильницької смерті. Про це повідомляє Телеграм-канал «Черговий ООС», передають Па...
«Казка» прес-секретаря Зеленського була зруйнована... У той же час інші користувачі не оцінили модного кольору піжами, назвавши Юлю «буланкой» (конячкою в «яблуках»).