Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
У Чернівецькій області водій фури на трасі збив 25-річного велосипедиста. Замість того щоб викликати медиків і поліцію, він вирішив приховати те, що трапилося, помістив тіло у свій автомобіль і відвіз його якомога далі від місця аварії. Докладніше про ...
Скандальний ексчемпіон світу з боксу Василь Ломаченко, відомий своїми проросійськими поглядами, відреагував на припинення українського громадянства Ореста Березовського, котрий більше відомий як діяч УПЦ (МП) Онуфрій, передають Патріоти України. «У Люд...