Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Поліція Ірландії, яка намагалася дізнатись долю хлопчика, що зник чотири роки тому, але був зареєстрований владою як зниклий лише місяць тому, знайшла його останки на півночі Дубліна. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. Поліція ...
Польські поліцейські затримали чоловіка, який, імовірно, зрізав хрест із головного купола української греко-католицької церкви Успіння Пресвятої Богородиці у місті Легниця 13 вересня. Про це повідомило Polskie Radio, передають Патріоти України. Фігуран...