Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Клієнтка одного з великих українських банків поскаржилася, що той списав з її рахунку понад 700 грн комісії за зняття кредитних коштів, хоча фактично вона знімала власні. У самому банку це заперечують – попри дані з виписки про проведені операції. У зв...
На передовій загинув мужній розвідник Павло Діденко «Звіробій» з Рівненщини, який воював уже 11 років, ще за часів АТО знищив десятки ворожих танків, а за його голову окупанти призначили 30 000 доларів. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти Укр...