
Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Маршаллові Острови офіційно запровадили національну програму універсального базового доходу (UBI), яка передбачає виплати громадянам не лише у традиційній валюті, а й у криптовалюті. Експерти називають цю ініціативу першою у світі на державному рівні з...
Єнот, який нещодавно прославився після нічного дебошу в алкомаркеті у США, виявився справжнім “рецидивістом”. Про це розповіла співробітниця служби з контролю за тваринами округу Гановер Саманта Мартін, передають Патріоти України. За її словами, пухнас...