
Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
В Україні завтра, 23 листопада, очікується мокрий сніг, а на дорогах - ожеледиця, передають Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр. В Україні завтра буде хмарно. У західних областях помірний, місцями значний мокрий сніг, на Закарпатті та При...
У День памʼяті жертв Голодоморів в Україні десантники 82-ї Буковинської бригади запалили свічки, аби вшанувати тих, хто загинув від голоду, заподіяного руками московського режиму. Відповідні фото опублікували на фейсбук-сторінці 82-ї окремої десантно-ш...