Патріоти України пропонують до уваги рецепт дуже смачної страви, на приготування якої не знадобиться багато часу
"ПРОДУКТЫ
Картофель помыть и отварить в кожуре. Петрушку и зеленый лук нарубить. Лук и ветчину нарезать кубиками и обжарить на сливочном масле. Картофель очистить.
Обжаренную ветчину и лук смешать с петрушкой, зеленым луком и сыром. Картофель разрезать пополам, удалить мякоть и нарезать ее кубиками. Смешиваем картофель с ветчиной и сыром.
Все аккуратно перемешиваем, солим и перчим по вкусу.
Наполняем половинки картофеля полученным фаршем, соединяем половинки, обваливаем их в муке, яйце, и опять в муке. Обжариваем во фритюре до золотистого цвета.
Получаем нежную картошку в хрустящей панировке".
Увечері 27 червня в Одесі на Соборній площі сталася стрілянина. Про це повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції України, передають Патріоти України. За попередньою інформацією, унаслідок конфлікту із застосуванням зброї місцевого...
В акваторії Чорного моря зафіксували смертельно отруйну рибу тетраодона сріблястого. Про це 26 червня у Facebook повідомила Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу, передають Патріоти України. "Він виглядає екзотично, має здатність розд...