Кавове печиво виходить просто дивовижним, хоча приготувати його дуже легко, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
борошно - 300-330 г.
яйця - 2 шт.
вершкове масло - 100 г.
цукор - 150 г.
розпушувач - 2 ч. л.
молоко - 50 мл.
кава розчинна - 3 ч. л.
дрібка солі.
Спосіб приготування:
Нагріти молоко і додати в нього каву. Розмішати. Кави можна додавати більше, якщо хочеться яскравого смаку.
Яйця збити з цукром і сіллю. Додати м'яке масло і ретельно перемішати. Повинна вийти однорідна маса.
У яєчну суміш влити молоко з кавою. Перемішати і додати просіяне борошно з розпушувачем.
Замісити тісто. Додати ще борошна, якщо потрібно. Сформувати з тіста невеликі кульки. Застелити деко пергаментом і викласти на нього кавове печиво.
Духовку попередньо розігріти і випікати 10-15 хвилин при 180 градусах.
Ароматне кавове печиво з хрусткою скоринкою готове.
Це не був Ісус? Знакова християнська реліквія - Туринська плащаниця - насправді могла бути витвором середньовічного мистецтва, а не полотном, у яке загорнули тіло Христа після розп’яття. Такий висновок зробив бразильський 3D-дослідник Цицеро Мораес піс...
Заклади освіти надсилають до ТЦК інформацію про випускниць, які мають медичну або фармацевтичну освіту. Далі відбувається автоматична постановка на військовий облік, пояснює Катерина Аніщенко, адвокатка, передають Патріоти України. Але, жінка протягом ...