
Марина Боржемська розповіла, як вона готує шоколадний сорбет, повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:
Інгредієнти:
- какао - 60 г;
- вода - 400 мл;
- палички кориці - 1 шт.;
- цукрова пудра/цукор/мед/стевія - 300 г;
- свіжі ягоди - за смаком.
Спосіб приготування:
- У каструлю з водою додай цукрову пудру і палички кориці.
- Після того, як вода закипить, накрий кришкою і залиш на 10 хвилин на повільному вогні.
- Повинен вийти цукровий сироп. Після цього змішай какао з двома столовими ложками води і акуратно збий.
- Потім додай 4 ложки сиропу. Вилий все в каструлю і перемішай.
- Після того, як сироп охолоне, дістань корицю і ще раз збий.
- Постав у морозилку. Діставай і щогодини збивай.
- Перед подачею посип шоколадною крихтою, ягодами і прикрась листком м'яти.
Жителі Херсонської області, які постраждали від війни або мають серйозні проблеми зі здоров’ям, можуть отримати грошову допомогу від 5 000 до 30 000 гривень залежно від своєї ситуації. Фінансова підтримка надається у межах соціальної програми, щоб допо...
29-річна Елеонора Вайз, яка проживає в старовинному будинку 1923 року побудови в Баффало (Нью-Йорк, США), зробила несподіване відкриття під час ремонту. Коли вона вирішила зняти верхні полиці і демонтувала частину гіпсокартону, то виявила вбудовану кни...