
Марина Боржемська розповіла, як вона готує шоколадний сорбет, повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:
Інгредієнти:
- какао - 60 г;
- вода - 400 мл;
- палички кориці - 1 шт.;
- цукрова пудра/цукор/мед/стевія - 300 г;
- свіжі ягоди - за смаком.
Спосіб приготування:
- У каструлю з водою додай цукрову пудру і палички кориці.
- Після того, як вода закипить, накрий кришкою і залиш на 10 хвилин на повільному вогні.
- Повинен вийти цукровий сироп. Після цього змішай какао з двома столовими ложками води і акуратно збий.
- Потім додай 4 ложки сиропу. Вилий все в каструлю і перемішай.
- Після того, як сироп охолоне, дістань корицю і ще раз збий.
- Постав у морозилку. Діставай і щогодини збивай.
- Перед подачею посип шоколадною крихтою, ягодами і прикрась листком м'яти.
У Черкасах тренерка дитячого танцювального гуртка, який діяв на базі школи № 20, зібрала кошти на поїздку дітей до Грузії, однак, за словами батьків, програла їх у казино. Про інцидент повідомили батьки вихованців гуртка до місцевого видання 18000. Под...
В водоймах України майже немає гігантських сомів, вага яких перевищувала б 100 кілограмів, бо їх виловлюють у дрібнішій вазі. Про це розповіла іхтіолог Інституту зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України Юлія Куцоконь, передають Патріоти України. Вона...