
Марина Боржемська розповіла, як вона готує шоколадний сорбет, повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:
Інгредієнти:
- какао - 60 г;
- вода - 400 мл;
- палички кориці - 1 шт.;
- цукрова пудра/цукор/мед/стевія - 300 г;
- свіжі ягоди - за смаком.
Спосіб приготування:
- У каструлю з водою додай цукрову пудру і палички кориці.
- Після того, як вода закипить, накрий кришкою і залиш на 10 хвилин на повільному вогні.
- Повинен вийти цукровий сироп. Після цього змішай какао з двома столовими ложками води і акуратно збий.
- Потім додай 4 ложки сиропу. Вилий все в каструлю і перемішай.
- Після того, як сироп охолоне, дістань корицю і ще раз збий.
- Постав у морозилку. Діставай і щогодини збивай.
- Перед подачею посип шоколадною крихтою, ягодами і прикрась листком м'яти.
Перша ракетка світу італійський тенісист Яннік Сіннер вперше прокоментував чутки про його ймовірний роман із 31-річною російською моделлю Ларою Лієто, повідомляють Патріоти України. Раніше італійський таблоїд Chi опублікував світлину, на якій помітно щ...
У Львові пара у черзі одного із банків образила військового. Чоловік хотів, що його прийняли без черги, як це дозволяє закон військовослужбовцям, що й спровокувало конфлікт. Він нещодавно повернувся з фронту із важким діагнозом – повна закупорка внутрі...