
Марина Боржемська розповіла, як вона готує шоколадний сорбет, повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:
Інгредієнти:
- какао - 60 г;
- вода - 400 мл;
- палички кориці - 1 шт.;
- цукрова пудра/цукор/мед/стевія - 300 г;
- свіжі ягоди - за смаком.
Спосіб приготування:
- У каструлю з водою додай цукрову пудру і палички кориці.
- Після того, як вода закипить, накрий кришкою і залиш на 10 хвилин на повільному вогні.
- Повинен вийти цукровий сироп. Після цього змішай какао з двома столовими ложками води і акуратно збий.
- Потім додай 4 ложки сиропу. Вилий все в каструлю і перемішай.
- Після того, як сироп охолоне, дістань корицю і ще раз збий.
- Постав у морозилку. Діставай і щогодини збивай.
- Перед подачею посип шоколадною крихтою, ягодами і прикрась листком м'яти.
У місті Районг, Таїланд, чоловік помер в оточенні понад сотні порожніх пляшок пива після того, як відмовився від їжі і понад місяць харчувався виключно алкогольним напоєм. Про це повідомляє Oddity Central, передають Патріоти України. До будинку в район...
У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, ледь не вбив перехожого. Під час сварки зловмисник зв'язкою ключів ударив опонента в голову, проломивши йому скроневу кістку. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Під...