
Відомий український кулінар Євген Клопотенко представив рецепт картопляного пюре з квашеною капустою. Він опублікований на сайті кухаря, передають Патріоти України.
"Дуже просто - потрібно лише додати ще якийсь інгредієнт, у мене це буде квашена капуста. Вона додасть трохи кислуватий приємний смак. Також, на мою думку, важливо те, як варити картоплю для пюре. Під час варіння потрібно наситити її ароматами. Я вибрав лавровий лист і запашний перець, але ви можете експериментувати з іншими спеціями й навіть овочами. Наприклад, смачно буде ще додати шматочок цибулі або роздавлений зубчик часнику. І ще, звичайно, більш повітряної текстури та ніжного смаку додасть вершкове масло. Тому, не бійтеся експериментувати навіть з найпростішими стравами і насолоджуйтеся!"- розповів Клопотенко.
Очистіть 5 картоплин середнього розміру і наріжте довільними шматочками. Головне, щоб вони були приблизно однакового розміру, тоді картопля приготується рівномірно.

Залийте картоплю водою, щоб вона повністю її покривала. Додайте 2 лаврові листки і 3 горошини запашного перцю. Варіть до готовності, це приблизно 20 хвилин.
В кінці приготування посоліть до свого смаку. Витягніть спеції й злийте воду, але залиште трохи, щоб потім можна було довести пюре до потрібної консистенції.
Додайте до картоплі 50 г вершкового масла і потовчіть все разом. Додайте в пюре 100 г квашеної капусти і добре перемішайте. Подавайте відразу ж.

Новонароджений син Тетяни Сакіян, яка на восьмому місяці вагітності стала жертвою російського удару у Києві, за документами є сиротою. Водночас у Назара, так назвали хлопчика, є тато, бабуся по батьківській лінії і тітка, рідна сестра мами. Про це ідет...
30 жовтня внаслідок атаки РФ по Слов’янську загинула українська волонтерка Олена Полиніна, яка регулярно їздила на прифронтові території, щоб піклуватися про безпритульних тварин. Про це повідомили в Службі порятунку тварин, Громадській організації U-H...