Дуже смачно! Простий рецепт сирників з бананом

Сирники - надзвичайно сита та смачна страва, яка складається з домашнього білого сиру, борошна, цукру та олії для смаження. Та це не все чим можуть здивувати вас сирники, передають Патріоти України.

Сирники можуть бути не тільки солодкі, а й солені: з кропом, часничком та навіть з начинкою з вареного жовтка та зелені. Солодка начинка для сирників: родзинки, шоколадні дропси і навіть з згущеним молоком.

Якщо ви пильно стежите за своєю фігурою, ми пропонуємо вам приготувати сирники без цукру. У рецепті ми замінимо його на банан. Гайда готувати сирники без цукру разом з нами!

Інгредієнти

  • Банан 1 шт.
  • Ваніль за смаком
  • Домашній сир 300 г
  • Кокосова олія для смаження
  • Борошно пшеничне 4 ст. л.

Рецепт приготування

1. Викладіть домашній сир у миску та добре розімніть виделкою. Домашній сир також можна перебити ручним блендером.

2. Стиглий, великий банан натріть на грубій терці та додайте до домашнього сиру. Ретельно вимішайте домашній сир з бананом.

3. До готової сирної маси додайте просіяне борошно та ваніль. Ще раз ретельно вимішайте.

4. Присипте дошку борошном та сформуйте невеликі кульки з сиру. Притисніть їх рукою, щоб утворилась класична плоска форма сирника. Посипте сирники борошном з обох сторін.

5. Розігрійте сковорідку та додайте олії. На розігрітій сковорідці смажте сирники з обох сторін до золотистої скоринки 3-4 хвилини.

6. Готові сирники викладіть на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.

7. Подавайте сирники з сметаною або варенням. Смачного!

Не без сюрпризів? Синоптик розказала, якою буде погода на початку травня

неділя, 27 квітень 2025, 10:35

У перші дні травня переважно не буде опадів, проте потім кілька днів будуть дощі з грозами. Про це розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. Вона зазначила, що 1-2 травня в Україні переважно буде без опадів, 3-5...

Історик розповів, як українська шляхта ласувала салом у 17 столітті (відео)

неділя, 27 квітень 2025, 9:20

Не тільки посполиті, козацтво але і шляхта у XVII столітті з задоволенням вживала сало особливо у походах, коли класичних консервів ще не було, а на самій каші ні вояк, ні гречкосій довго не протягнув з огляду на великі фізичні навантаження. І тут сало...