Дуже специфічна проблема: В окупованій Ялті через повені могли втекти крокодили (відео)

В окупованому Криму, в Ялті через повінь затопило крокоділяріум в центрі міста, крокодили могли опинитися на свободі. Про це повідомляє Telegram-канал "NEXTA Live", передають Патріоти України.

Підвальне приміщення крокоділяріума, що знаходиться на Графському проїзді, на вулиці Рузвельта біля Набережній, затопило в результаті зливи в Ялті. Вода розмила перегородки, тому крокодили могли вільно переміщатися.

Судячи з відео одної з очевидиці, яке вона розмістила у Facebook, диких тварин вже врятували. Їх вже виловили та винесли на вулицю, зв'язавши. Наразі в окупованому місті діє режим надзвичайного стану. Людям роздають воду в супермаркетах "ПУД". Також всю ніч мешканцям підвозили воду безкоштовно.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...