"Дуже спірна кандидатура": Ветеран АТО висловився про нове керівництво ЗСУ

Мартін Брест сподівається, що більше замін в армійському керівництві не буде.
Мартін Брест. Фото: Фейсбук.

"Руслан Хомчак, дуже спірна про нього думка у різних людей", - каже Олег Болдирєв, відомий під псевдонімом Мартін Брест, журналістам, передають Патріоти України.

На його думку, це не найгірша кандидатура на посаду начальника Генштабу. Стосовно нового командувача ООС ветеран сказав чимало хорошого.

"Командувач ООС Олександр Сирський військова кісточка. Якби в нашій армії були б білогвардійські офіцери - це був би Сирський. У нього все чітко і по регламенту. Коли він був командувачем АТО, було все рівненько. Наєв рік "протрубив" без відпочинку - треба відпочити людині. Сподіваюся, що нова влада не замінить командувача ООС"

Джерело: Gazeta.ua

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....