Дуже "сумував" через розлучення: У Кривому Розі чоловік зарізав колишню дружину та 7-річну дочку

У Кривому Розі у машині виявили тіла чоловіка, жінки та 7-річної дівчинки. Про це повідомляють місцеві ЗМІ із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Ймовірно, батько родини зарізав колишню дружину та дочку, після чого наклав на себе руки. Слідство триває.

"Він близько 8 разів вдарив дружину і дочку в шию та тулуб. За попередньою інформацією, Лілія збиралася розлучитися зі своїм чоловіком та 22 жовтня поїхала до нього для підписання паперів про розлучення. Вже 23 жовтня поліція знайшла три трупи", - зазначає джерело.

Чоловік скоїв самогубство, вистріливши в себе зі стартового пістолета, переробленого для здійснення пострілів гумовими кулями. Свідок-сусід розповів, що чоловік останнім часом був дуже засмучений через розлучення з дружиною. Тіла всієї родини виявили в автомобілі, що належав голові родини.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...